Viipurin Tuberkuloosisäätiön apurahat

Apurahat tuberkuloosin, keuhkosairauksien ja muiden kansantautien tutkimukseen tai näihin liittyviin opintomatkoihin ovat haettavissa 7.2.2021 asti. Etelä-Karjalassa toimivat Lääkäriseura Duodecimin jäsenet ovat etusijalla apurahoja myönnettäessä.

Apurahaa haetaan Viipurin Tuberkuloosisäätiön hallitukselle osoitetulla oheisella hakemuksella liitteineen. Allekirjoitettu hakemus liitteineen on lähetettävä skannattuna sähköpostilla pdf-muodossa osoitteeseen hakemus@otsakorpi.fi tai postitse osoitteeseen: asiamies Mari Kurkan, Viipurin Tuberkuloosisäätiö, Maaherrankatu 13 C, 53100 Lappeenranta.

Lataa ja tulosta hakemus: Linkki hakemukseen

Jos et pysty täyttämään hakemusta koneella, voit vaihtoehtoisesti tulostaa käsin täytettävän hakemuksen. Muista, että hakemus on joka tapauksessa tulostettava ja allekirjoitettava käsin.

Apurahaa saaneet julkistetaan perinteisesti Etelä-Karjalan lääkäriseurojen vuosijuhlassa maaliskuussa. Hakijat saavat tiedon päätöksestä myös kirjeitse. Myöhemmin apurahat julkistetaan myös sivuillamme. Tutustu tietosuojaselosteeseen ennen apurahan hakemista. Apurahapäätös on voimassa vuoden.